Incubatorul Tehnologic şi de Afaceri ITA GOLDTECH Arad a participat la Programul de Perfecţionare Continuă “Dezvoltare prin Fonduri Europene” Bruxelles 11 – 15 decembrie 2011 PDF

 

Ing. Jr. Adrian Cotoraci, director al Incubatorului Tehnologic şi de Afaceri ITA GOLDTECH Arad, din cadrul Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” din Arad, a participat în perioada 11 – 15 decembrie 2011 la Bruxelles, la Programul de Perfecţionare Continuă “Dezvoltare prin Fonduri Europene” – Finanţare prin instrumente strcuturale şi fonduri complementare.

Seminarul a reunit reputaţi specialişti ai domeniului, consultanţi ai unor firme europene, profesori din cadrul European Training Institute.

Pe lângă posibilitatea de a afla lucruri noi şi valoroase din punct de vedere profesional, seminarul a reprezentat o instruire practică directă în practica dezvoltării locale, regionale din ţările în curs de dezvoltare din UE, în parteneriat cu zonele industriale, cu IMM-urile şi cu administraţia locală din ţările industrializate. A fost prezentata dezvoltarea si transformarile ce vor urma după anul 2013, respectiv noul tip de finantare a proiectelor si domeniile sustinute incepand cu anul 2014.